Wanneer je met het vliegtuig gaat, is er altijd de kans dat de vlucht vertraging oploopt (net als dat het geval is bij de spoorwegen, of een bus). Met het vliegtuig is het mogelijk om geld terug te claimen wanneer de vlucht lange vertraging heeft. Een vergoeding kan oplopen tot 600 euro per persoon, het kan dus lonen om een claim in te dienen bij vertraging.

Een claim indien kun jezelf doen, maar het is handiger om een externe partij in te schakelen voor wie het dagelijkse kost is om claims in te dienen. Op die manier heb jij er geen zorgen over en kun je alles uit handen geven.

Op de website van EUClaim kun je door middel van je vluchtnummer al meteen kijken of er een kans is op een vergoeding. En daarna is het nog maar 1 stap om je claim in te dienen (en je betaald was als je geld terug krijgt, het is dus geen enkel risico om hieraan mee te doen).

Met inmiddels al meer dan 12 jaar ervaring is EUClaim marktleider in Nederland en zijn er bijna een half miljoen mensen geholpen aan een vergoeding. En belangrijk om te weten: ook vertraging uit het verleden biedt mogelijkheden tot een vergoeding.