Ontbijt, het belangrijkste eet moment van de dag, maar is toch vaak iets waar je tegenop ziet? Het brengt je lichaam op gang en klaar voor de rest van de dag, maar je moet het ook klaar maken terwijl je lichaam dus nog niet op gang gekomen is. En of het nu een werkweek, het weekend of op vakantie is: het is voor veel mensen niet de maaltijd waar de meeste aandacht naar uit gaat. Simpelweg omdat het zo vroeg moet gebeuren allemaal. Dan moet je eerst toch behoorlijk wat koffie voor op hebben.

Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl zag medio 2012 het (ochtend)licht. Een jonge onderneming dus. Maar dan wel één die de zaken graag net even anders aanpakt. Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl wordt gerund door een team van 3 gedreven ondernemers. Ieder goed voor meer dan 15 jaar ervaring in respectievelijk de horeca, het bakkerswezen en de commercie. Een unieke combinatie van talent en kennis en daarmee een gouden trio.

Na binnen twee jaar te zijn uitgegroeid tot een succesvolle en bekende onderneming in de regio Nijmegen werd het tijd om de stap te maken naar meerdere vestigingen. Sinds medio 2015 kunnen regio Eindhoven, regio Middelburg en Apeldoorn dus ook van de heerlijke verse ontbijtjes van OntbijtjeThuis.nl genieten. In 2016 de regio Maastricht hieraan toegevoegd en sinds begin 2017 bezorgen we in de gehele provincies Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland en in Midden- en West-Brabant, regio Middelburg en regio Maastricht.  Vanaf begin 2018 hebben wij nieuwe ontbijtservice partners gevonden in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Spijkenisse, Venlo & Breda. We komen hierdoor steeds dichter bij een landelijke dekking.