binance logo

Heb je in verband met de pandemie WEL vakantiegeld ontvangen maar ga of kun je NIET op vakantie ? Wellicht is het dan een idee om je te verdiepen in cryptocurrency.

Eind 2017 was het heel erg hot, omdat veel mensen hadden gelezen over de gigantische winsten van Bitcoin en het handelen in deze cryptocurrency. Daarna is de allerhoogste waarde (ATH) van bijna 20.000 niet meer gehaald, maar is er zeker nog wel veel winst te behalen door te handelen in cryptocurrency. Net zoals je kunt handelen in aandelen, of valuta koersen is het ook mogelijk om dit te doen met deze digitale valuta. Er zijn veel startende cryptos die nog niet heel veel waard zijn, of nog niet heel hoog gewardeerd worden. Daarbij zijn er al heel veel andere cryptovaluta waarin gehandeld wordt en die elk uur weer veranderen van waarde.

Wat uitleg hoe je kunt handelen op Binance

Als je je wat gaat verdiepen in de verschillende cryptocurrencies, en een beetje geld hebt dat je kunt missen is het een leuke bezigheid om de verschillende waardes bij te houden. En het voordeel is dat je vaak alles afzet tegen de welbekende Bitcoin (BTC), en die kan ook nogal fluctureren in prijs. Dus stel je doet het niet zo goed in het handelen, en je denkt dat je wat BTC verloren hebt, dan kan je nog steeds winst maken: als je uit bent gegaan van een waarde van 8.000 euro voor 1 bitcoin, en tegen de tijd dat je wilt stoppen (want je ziet er geen heil meer in, of je hebt er geen tijd meer voor) en de waarde is op dat moment 10.000 voor 1 bitcoin, dan heb je dus nog steeds winst. Je kunt dus met MINDER bitcoin toch MEER euro’s over houden.

Binance is 1 van de bekendste en tevens de meest betrouwbare handelsplaats voor het handelen in cytpocurrency. En met de mogelijkheid voor een desktop app, een mobiele app of de normale web interface zijn er genoeg mogelijkheden om altijd op de hoogte te blijven van de huidige koers en je besluit daarop te baseren. En maak je gebruik van de onderstaande link om je aan te melden, dan kunnen we daar beide een kleine beetje voordeel uithalen:

Registreer je op Binance met refcode: JCO9PR7M en begin met (day)traden